Ik ga mijn committment geven aan mijn bedrijf Business on the Move. Mijn passie ligt in het verbinden 👫 van mens en bedrijf. En met de focus op bewegen, gezondheid en ontspanning. We “moeten” al zoveel in het leven, daarom is tijd voor ontspanning en jezelf beter leren kennen cruciaal. Met ons professionele platform aan partners leveren wij altijd op maat en geen standaarden.

Door deze keuze weet ik dat mijn dag van morgen anders is, dan die vandaag. Ik zal de nodige discomfort gaan ervaren op mijn weg van A naar B, maar dit zal zorgen voor groei.

Ben jij als individu of bedrijf 🏬 benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Games, werkgeluk, bewegen, voeding, advies, en beweegsessies op maat 📏. Neem dan gerust contact met ons op, zodat we in een vrijblijvend gesprek kennis kunnen maken en bovenstaande inzichtelijk maken met elkaar. Juist in deze tijd met onderwerpen als “weerstand” en “immuniteit” is het goed als je investeert in jouw eigen lichaam en gezondheid. We hebben er namelijk maar 1 van! 💪🏻

Blijf lachen, genieten en geef om je eigen ik!

Ik hoop jullie snel weer te spreken of te zien.

✉ gert@businessonthemove.nl
✆ 06-42769000

#bewegen#groei#uitdaging#toekomst#Verbinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *