post

Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende baan als consultant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen dit traineeship word je opgeleid op de AFAS Academy waar je de nodige kennis op doet van AFAS, ons product en onze klanten. Natuurlijk leer je ook jouw collega’s in rap tempo kennen.

Als je traineeship succesvol is afgerond haal je samen met de klant het maximale uit onze software. Je beschouwt automatiseren als kernactiviteit en je durft bedrijfsprocessen te veranderen. Deze functie zorgt ervoor dat je minimaal 200 dagen per jaar bij klanten zit.

Direct solliciteren

Er werken ruim 360 medewerkers mee aan het succes van het in 1996 opgerichte AFAS Software. Wij zijn een Nederlands familiebedrijf dat staat voor enthousiaste medewerkers, volledige transparantie en een positieve bedrijfscultuur. Zoek jij werkplezier, uitdaging, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris? Dan ben je bij AFAS op de juiste plek!

Direct solliciteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *