Het was een geweldige dag bij AFAS. Jezelf mogen presenteren voor zo’n divers publiek & een vak-jury is leuk en spannend! Het belangrijkste wat ik heb geleerd in de weg er naartoe, is het kritisch kijken naar jezelf. Houd jezelf de spiegel voor en stel jezelf de vraag: “Waar wil ik naartoe en wat doe ik hieraan?”

Mijn eerste auto

Op basis van mijn presentatie heb ik van de ruim 100 aanwezigen een gemiddelde beoordeling gekregen van een 7,5 en de vakjury gaf mij een gemiddelde beoordeling van een 6,8. Hiermee kwam ik op een mooie eindbeoordeling van een 7,1.

Het commentaar van de vakjury zat hem met name in het ontbreken van een stuk visie vanuit mijn persoon over de toekomst van Support en het gebruik van de metafooor, die te lang door bleef gaan. Helder commentaar en hiermee ga ik zeker aan de bak.

Voor diegene die nu nieuwsgierig zijn geworden, bekijk hieronder mijn presentatie. Heb je na aanleiding van het bekijken van de presentatie een opmerking of een vraag. Mail mij gerust, ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *