Inderdaad… is het halve werk! In dat kader hebben wij (Procesleiders & Manager Support) een presentatie training gehad van I.V.A. training uit Driebergen. Deze dag zijn we ’s ochtends gestart met theorie en het direct hiervan toepassen in de praktijk.

  • Hoe stel jij jezelf voor? (pitch)
  • Hoe kom je verbaal en non-verbaal over?
  • Wat zeg je wel en wat niet?
  • Wat zijn je valkuilen?
  • Wat wil je overbrengen aan je publiek?

IVA

 

Nadat we veel geoefend hadden en dit ook allemaal terug hadden gekeken via de camera en elkaar van opbouwend kritisch feedback hadden voorzien, gingen we aan de bak in het AFAS Da Vinci Theater.

In het theater mochten we de #2Advance presentatie aan elkaar geven. Hierbij was het “noodzaak” dat we het geleerde van de ochtendsessie hier in de praktijk brachten. En wat val je dan weer snel terug in je oude/vertrouwde patroon.

Conclusie:

  1. Less is More
  2. Leef je verhaal
  3. Plaatje zegt meer dan een praatje
  4. Wees altijd jezelf
  5. Verbind met je publiek

Als ik het dan zo terug lees, dan denk je al snel van… dat moet niet zo lastig zijn. Maar na deze dag, weet ik dat het een uitdaging is en wordt om een compleet verhaal te houden voor een heel divers publiek en dat allemaal binnen 10 minuten.

Ook een certificaat in ontvangst mogen nemen 🙂

2013-03-21 17.15.42

Gelukkig wordt ons deze uitdaging geboden en zullen wij dit met beide handen aanpakken, want wie fouten maakt, leert het meest!

Vrijdag 5 april mogen we het podium betreden in het AFAS Da Vinci theater voor 150 man publiek en een 4-koppige jury. Je begrijpt, dat levert de nodige “wedstrijd” spanning op. Maar vanuit mijn voetbal ervaring weet ik, dat je het beste presteert onder gezonde spanning.

Jury #2Advance AFAS

Ik zie jullie allemaal graag terug op vrijdag 5 april tijdens de#2Advance sessie bij AFAS. Heb jij je nog niet opgegeven, dan kan dat nog door mij een mail te sturen.

Groeten Gert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *