Als AFAS zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Niet alleen wat software betreft, maar ook met betrekking tot visie en de ontwikkeling van mensen.

In deze context doen we dit jaar weer iets geks, iets vernieuwends, iets ongekends in Nederland, namelijk: 5 April 2013 #2Advance

En jij kunt erbij zijn!

Ali B, Brownie Dutch en Gert van A.

5 april 2013 #2Advance staat voor een auditie waarin een aantal AFAS medewerkers hun visie geven op hun meerwaarde binnen de organisatie, de toepassing van OPB (Ondernemingsprocesbeheer) op hun vakgebied, trends die zij onderkennen en de wijze hoe ze hiernaar handelen. Ook bij AFAS hebben we te maken met een continue veranderend bedrijfsmodel, iets wat je wellicht zelf ook zult herkennen.

Deze dag mag ik mijn visie presenteren op Support en Service naar onze klanten bij AFAS.

Onderdeel van 5 april 2013 #2@advance is dat iedereen gejureerd wordt, en wel door de volgende kopstukken:

Jury #2Advance AFAS

Deze dag zal plaatsvinden in ons DaVinci Theater in Leusden van 08:30 tot 16:30. Wij verzorgen een geweldige lunch en aan het einde van de dag zullen we iedereen verrassen met een schitterend AFAS Cadeau!

Zelf zou ik het enorm leuk vinden om je deze dag te verwelkomen en je deelgenoot te maken van onze vraagstukken, oplossingen, en hoe we als AFAS met de ontwikkeling van mensen omgaan! Wellicht ingrediënten die je voor je eigen organisatie weer kunt pikken.

Heb je vragen, laat het mij weten! Voel je je aangesproken, kom dan zeker!

Stuur mij een mailtje en ik zorg voor de inschrijving en uitnodiging.

Het beloofd een enorm gave dag te worden.

Groet,

Gert 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *