12,5 jaar in dienst en dit alles begon op 01-08-2000 bij AFAS in Leusden. Ik kan een boek schrijven over wat ik heb meegemaakt en welke groei ik heb mogen doormaken. Maar ik houd het bij onderstaand stuk uit het jaar 2000.

Bij deze wil ik iedereen bedanken die in mij is blijven geloven en die mij altijd hebben gesteund, ook in mindere tijden! Ik ben als mens gegroeid en volwassen geworden in mijn periode bij AFAS en dat neemt niemand mij meer af.

Ik ben er trots op, dat ik dit alles heb mogen meemaken en dat ik nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk mag gaan en het maximale eruit mag halen. Dit kan ik niet alleen, dus allemaal BEDANKT! Ik zal er alles aan doen om de 25 jaar ook vol te maken, dan hebben we een nog groter feest! 😉

 

 

Voorstelstuk op intranet 07-08-2000

Beste collega’s,

Even iets over mezelf schrijven!

Mijn naam is Gert van Assen en ben 19 jaar jong.

Ik ben geboren en getogen in AMERSFOORT en ben dus een echte keientrekker. Ik ben nog niet getrouwd en leid een echt vrijgezellen leven.

Dit jaar heb ik mijn school afgerond en ben nu in het bezit van mijn ondernemingsdiploma voor de groothandel en de internationale handel. Voor deze opleiding heb ik de MAVO gedaan en deze behaald in 5 jaar, het duurde dus iets langer dan ik had verwacht.

Ik wilde meteen gaan werken na mijn school en heb dus hier gesolliciteerd en hier zit ik dan op de Helpdesk, tussen allemaal vrouwen en 1 man(ager).

Natuurlijk heb ik ook hobby’s. Mijn grootste hobby is voetballen, ik speel al voetbal sinds mijn vijfde jaar en doe dit met veel plezier. Dit doe ik dus al bijna 15 jaar, bij de club CJVV (de gezelligste club van AMERSFOORT). Ik speel op dit moment op de positie van rechtsback en hoop ik dat dit jaar te doen in het eerste team van CJVV. Op 6 oktober zullen wij spelen tegen de GRAAFSCHAP, dit ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe complex aan de Gasthuislaan/Rubensstraat. DUS, komt allen!!

Wat ik ook graag doe, is uitgaan, lekker dansen en op z’n tijd nemen we een biertje.

Ook zit ik graag achter de computer en luister graag naar muziek. Het meeste waar ik naar luister is Dance, Top 40 en Rap muziek.

Ik denk dat jullie nu wel zo’n beetje weten wie ik ben en wat ik doe.

Groetjes Gert

Afdeling Helpdesk

Detail: de wedstrijd tegen FC De Graafschap is nooit gespeeld 🙁
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *