Het is vaak een open deur, maar toch ga ik mij eraan wagen. En om te beginnen doe ik dit met wat voorbeelden.

  1. Mijn zoon krijgt iedere dag netjes de fles en inmiddels is dit voor mij, als man een leuke bezigheid geworden waarin ik steeds meer ervaring krijg. Zo weet ik dat als hij de fles heeft gekregen er “altijd” een boertje moet komen. Als hij dit niet doet, dan komt ie zeker op een later moment. In dit geval zou je altijd het slabbertje bij de hand moeten hebben (dat weet je) en toch sluipt het erin dat ik dit wel eens vergeet en dan zit papa en de kleine man lekker onder wat melk.
  2. In 2011 heeft een groot aantal AFAS collega’s gelopen voor Pink Ribbon. Dit is een geweldig evenement geworden en hoe mooi is het om met zoveel enthousiaste lopers geld in te zamelen voor een goed doel. De strijd die een AFAS collega samen met zijn vrouw voert tegen borstkanker, inspireerde de AFAS collega’s geld in te zamelen.

Het is als natuurkunde Actie = Reactie We weten dit allemaal en toch blijven wij er ook in veel gevallen naar handelen. Er zijn veel gebeurtenissen in het leven, die wij niet zien aankomen. Maar hoeveel zaken weten wij wel en doen wij niets (lees TE weinig) mee en vaak als we het doen, is er altijd iets aan vooraf gegaan.

Dit klinkt allemaal negatief, maar dat is het zeker niet. Het mooie hieraan is, dat wij leren van deze gebeurtenissen en hier in de toekomst anders mee kunnen omgaan.

Zo ook een geweldige actie van een vriend van mij. Door familieomstandigheden is hij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven. Moet je dan bij de pakken neer zitten en je overgeven aan bepaalde feiten, zeker niet! En dat is precies wat hij dacht en naar handelde. Hij heeft een actie opgezet om ervoor te zorgen dat anderen in de toekomst geholpen gaan/kunnen worden.

Het doel van de actie:

Het doel is om met de marathon van Amersfoort op zondag 10 Juni 2012 een groot geldbedrag in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker zodat er in de toekomst een grotere kans is om deze ziekte te overleven.

Meedoen? Sponsoren? Graag!!

Ten eerste zijn we op zoek naar zoveel mogelijk hardlopers. De afstanden zijn 5 km,10 km, 21 km en voor de echte doorzetters; 42 km. Meedoen is belangrijker dan winnen! Ik ben nooit een loper geweest en zal dit ook niet worden en daarom is deze actie ook zo mooi. Je kunt meelopen of doneren voor dit geweldige initiatief van het KWF Mijn vrouw zal hardlopen en ik sponsor haar, zo zijn de rollen ook goed verdeeld.

Wilt u net als mij deze actie steunen, wacht dan niet en klik op onderstaande afbeelding om uw bijdrage te leveren. Ik ben u in ieder geval dankbaar hiervoor en met mij vele anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *