Oktober 2004, de mooiste dag uit het leven van mijn ouders :-). Ik (Gert), hun zoon heeft een huis gekocht en eindelijk zal de rust in het ouderlijk huis terugkeren! Haha, nee zo erg was het niet, maar ze waren wel blij dat ik zelfstandig ging wonen. Straks zou ik echt een mama’s kindje worden en dat wilde ik ook niet.

Samen met mijn ma ging ik kijken bij het appartement (wat wel vlak bij mijn ouders was) dat gelegen was boven de winkels, wat erg makkelijk is met boodschappen doen. Maar 9 van de 10 x werd het pizza en draaid mijn Boretti overuren.

Van oktober 2004 tot mei 2005 heb ik de tijd genomen om het appartement op te knappen met hulp van vrienden en familie. Vaak gebeurde het dat we (maatje & ik) aan het schilderen waren en er al snel de brui aan gaven en een potje FIFA gingen spelen op mijn X-Box. We zaten dan op een kratje bier op een klein flatscreen te spelen. Dit heeft er wel voor gezorgd dat we pas in mei klaar waren en definitief konden verhuizen.

Nu ruim 7 jaar later, ga ik dan eindelijk weer verhuizen samen met vrouw en kind. We hebben ervoor gekozen om te gaan huren voor minimaal 1 jaar en lekker rustig op zoek te gaan naar een koopwoning. De huidige markt is voor ons als kopers natuurlijk gunstig en dat zal nog doorzetten. Eindelijk krijgen we onze tuin en er zit zelfs een trap in het huis 🙂

Aanstaande zaterdag gaan we met alle vrienden en familie verhuizen en zullen wij vanaf zaterdag inwoner zijn van Leusden. Als geboren en getogen Amersfoorter, zal dit wennen zijn. Gelukkig werk ik al ruim 11 jaar in Leusden, dus is het mij niet vreemd en zal ik prima kunnen aarden.

Appartement oud:

Met veel plezier heb ik hier gewoond en ben ik hier “volwassen” geworden en heb ik geleerd om mijn eigen boontjes te doppen (figuurlijk dan…).

Waar heb ik dan zo heerlijk gewoond ruim 7 jaar?

Vaarwel Amersfoort en hello Leusden….