Donderdag 6 oktober 2011, ik reis af naar Omnisport centrum in Apeldoorn voor de AFAS Tennis Classics (ATC2011). Ik mag deze dag samen met twee collega’s verslag doen van het ATC2011 event op Social Media. Voor het eerst is het Webcareteam van AFAS aanwezig bij een groot evenement dat gesponsord wordt door AFAS.

Wat willen we doen deze dagen?

  1. Er zijn voor de tennisliefhebbers op Social Media
  2. Reuring teweeg brengen omtrent de ATC2011 op Social Media
  3. Prijzen verloten onder onze trouwe volgers van AFASTC
  4. Merknaam AFAS verder op kaart zetten
  5. Genieten van het tennis samen met allle bezoekers 🙂

Vanaf 12.00 vanmiddag zijn we actief op Social Media en we hebben ook al onze eerste prijswinnaar in het zonnetje die het goede antwoord had op onze prijsvraag vanuit het AFASTC Twitter account. De prijs werd mede mogelijk gemaakt door Babolat

En als professioneel Webcareteam zitten we in de Persruimte, ik hoor ineens een bekende stem achter mij en ik sluit mijn ogen! Het is alof ik naar een bekende voetbalwedstrijd zit te kijken of naar Skischansspringen. Niemand minder dan Evert ten Napel staat gewoon achter mij en hij wilde graag met mij op de foto 😉

Ik kan je zeggen dat het een geslaagde eerste dag was voor het Webcareteam. Hugo en ik zijn dan ook tevreden over de diverse tweets en nieuwe volgers die we erbij hebben gekregen. Op naar de dag van morgen…