We kennen het allemaal: het ene moment heb je vrienden en het andere moment zijn ze nergens te bekennen. Zolang je elkaar maar weer terugziet is dit geen probleem. Wees daarom zuinig op de vriendschappen die je hebt en vind niet alles vanzelfsprekend.

Juist in de zware tijden leer jij je echte vrienden kennen. Vaak blijft er dan één hand over (als je geluk hebt). Ik kan oprecht zeggen dat ik deel uitmaak van een hele bijzondere vriendengroep en dat wij, ondanks de wisselende contacten, oprecht blijven. Wij hebben in de afgelopen jaren lief & leed gedeeld en dat heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht.

In 2010/2011 zijn wij allemaal 30 geworden. we hebben dus binnen 1 jaar allemaal dezelfde magische leeftijd bereikt. Dit was voor ons de reden om een geweldig feest te geven en voor mij reden om deze blog te schrijven. Op zaterdag 28 mei verwelkomden wij in totaal 200 gasten bij Dutch Ballooning in Amersfoort. Al deze gasten waren naasten van ons en zo brachten wij deze feestavond door met gezellige vrienden en familie.

Koester je vriendschap en geniet er oprecht van….. maak van je hart geen moordkuil en je hebt geweldige vriendschapsjaren!

Impressie feestavond: