Donderdag 10 februari, met een grote delegatie van AFAS reisden wij af naar Noordwijk. Hier werd het jaarlijkse terugkerende Sales Event gehouden in Huis ter Duin. De reden dat wij in grote getalen hierop af zijn gekomen, is de nominatie van onze Sales Directeur Leo Koppelaar.

SMA

Na een traject dat vanaf oktober 2010 is gestart zijn uiteindelijk 3 genomineerden overgebeleven van de 80 aanmeldingen en die strijden om de felbegeerde titel van Commercieel Directeur van het Jaar! Op de dag zelf moesten de 3 finalisten zich voor de vakjury presenteren en dit duurde +/- 1 uur. Deze presentatie zou voor 2/3 van de uitslag meetellen en de overige 1/3 werd bepaald door het publiek. Het publiek mocht na een presentatie van 5 minuten door iedere genomineerde stemmen via de mobiele telefoon. Bij zo’n hip evenement als dit, een prima gekozen stemmings procedure! 🙂

Na de stemmingsronde via de mobiel waren de verschillen als volgt:

  1. Bas Hoogland                                       38%
  2. Leo Koppelaar                                     19%
  3. Judith Schoenmaeckers             43%

Na dit stem moment ging de vakjury in beraad en kregen wij nog een interessante presentatie voorgeschotelt van Keynotespreker Ben Legg, voormalig CCO Google Europe, huidige COO bij European Directories . Deze presentatie ging over de ROI en hoe je deze inzichtelijk kan maken middels analyses en vruchtbare contacten kan generen middels de “Goudengids”.

Hierna werd de uitslag bekend gemaakt en die was als volgt:

  1. Judith Schoenmaeckers van Randstad Nederland B.V.
  2. Bas Hoogland van Landal GreenParks BV
  3. Leo Koppelaar van AFAS ERP Software

Een mooie finale met een prima winnaar! Op naar huis….

Impressie: