Vrijdag 21 januari, de dag die in het teken staat van de finale van “The Voice of Holland” (#TVOH). Overal waar je gaat of staat wordt er gesproken over TVOH en natuurlijk gespeculeerd over de mogelijke winnar van TVOH. De meningen zijn hierover verdeeld, maar als ik de verschillende Blog’s en statistieken moet geloven is het een gespeelde race, maar is dat zo? Volgens velen is @Tattooben de SkyHigh favoriet…

TVOH op Social Media

Als lid van het webcare van @AFAS ben ik erg geinteresseerd in de invloed van Social Media op TVOH en dan met name de uitslag van de finale. Om hier voor mezelf een helder beeld in te verkrijgen heb ik wat rapporten gedraaid en dan is ook mijn conclusie dat mijn favoriet Ben Saunders de finale zal gaan winnen. Kijk hieronder mee en trek zelf je conclusie….

De Finale

Uitsluitend het publiek bepaalt nu wie ‘The voice of Holland’ gaat winnen. De finalisten hebben alle vier een single uit en elke download telt als twee publieksstemmen. Tijdens de show kan men zijn of haar voorkeur doorgeven door te bellen of sms-sen. Aan het einde van de eerste uitzending valt één finalist al af. Tijdens de resultshow zal een tweede finalist het podium moeten verlaten. De laatste twee talenten horen aan het einde van de show of zij zichzelf ‘The voice of Holland’ mogen noemen.

Tweetreach TVOH

Ben (1) versus Kim (2)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Social Mention TVOH

Top ?? uit de Itunes download