Woensdag 29 december, een gezellig dagje uit naar Amsterdam met vrienden! Ikzelf was er net 2 weken geleden geweest en om er nu weer zo’n festijn van te maken, leek me geen goed plan. Wat bleek, de tentoonstelling 100 jaar reclame klassiekers was in de Beurs van Berlage t/m 27 februari 2011.

Met z’n vieren zijn wij hier naartoe geweest en wat wordt je dan weer positief herinnert aan al die reclames die langs zijn gekomen. Van de Flippo’s tot aan Danoontje Poweerrrrrr en van Loekie de Leeuw tot aan Zeeuws meisje. Alle reclames die op hun manier indruk hebben gemaakt waren er te vinden.

En natuurlijk de reclame die de Gouden Loekie heeft gewonnen in 2010: Calvé Pindakaas met Pieterje!

Hieronder een kleine impressie van de verschillende reclames van de afgelopen jaren….

Een echte aanrader, als je in Amsterdam bent! Bestel nu nog je kaartje online via Mr. Tciket.nl