Vrijdag 7 januari was het dan zover voor veel bedrijven in Nederland. De nieuwjaarsreceptie aan het begin van een mooi/nieuw jaar. Bij AFAS was het ook direct Kantoordag en dat houd in dat iedereen binnen is deze dag. Dat maakt het altijd extra druk en natuurlijk gezellig. Om 16.00 werden wij allemaal in het AFAS Davinci Theater verwacht voor de start van het officiele gedeelte.

Op de Agenda stond de AFAS Goednieuws Show, De Cijfers en Terugblik 2010 en medewerker van het jaar 2010!

Voorafgaand aan dit programma krijgen wij een boeiend optreden voorgeschoteld van 2 dames van Corpus Acrobatics die zich in allerlei bochten wisten te wringen. Een “normaal” persoon zou toch zeker iets breken, maar wat een talent de dames. Dit was een geweldige aftrap van wat een mooie middag/avond bleek te worden.

AFAS heeft een geweldig jaar 2010 gehad  en geïnteresseerden kunnen het jaarverslag 2010 vanaf 28 januari 2011 downloaden via www.afas.nl/jaarverslag

Om 18.00 werd een delegatie van AFAS opgehaald door de AZ Spelersbus, want deze avond stond ook nog in het teken van het Nieuwjaarsgala van AZ! Onder het genot van een heerlijke prosecco en goede gesprekken was de busrit van een uur zo voorbij! We waren allen strak gekleed, want de Dress-code was: Heren: Black Tie & Dames: Gala.

Na het openingswoord was het warm/koud buffet geopend en konden de voetjes van de vloer of kon er roulette gespeeld worden. Tussen al het gedruis liepen de spelers en de verschillende medewerkers van AZ “vrij” rond en kon je met hen op de foto. Het slotoptreden was deze avond voor Martin Morero, die een paar heerlijke meezingers erin gooide.

Allen een goed en gezond 2011!

Impressie van het AZ Gala:

AZ Spelersbus

 

Met de AFAS collega's!

Collega achter de bar in de NIEUWE AFAS lounge!

Samen met Maarten Martens

Samen met Sergio Romero

Samen met Earnie Stewart

Martin Morero