Dinsdagavond, een heerlijke dag op het werk gehad en tevreden rij ik naar huis. Heerlijk hapje eten thuis en dan….. Oh ja, ik moet om 20.30 trainen. Aan het begin van een nieuwe week en na een goed weekend, moet ik hier soms toch weer goede zin voor krijgen. Na het eten plof ik nog even lekker op de bank en ga het net afstromen met mijn Iphone op zoek naar leuke Apps. Om 19.30 ga ik naar de club en drink lekker een bakkie koffie met mijn voetbalvrienden 🙂

Het Clubhuis

Het Clubhuis

We beginnen met 2 rondes warming-up en hierna Sprinten, Positiespel en eindigen met een fanatieke partij (Dachten we…) Na de verloren partij, konden we ons melden bij de trainer, die al wat pionnetjes had klaar staan en toen wisten wij alweer genoeg. Ik hoor het hem nog zeggen “Ja, jullie zijn nu toch lekker warm, dus doen we ook nog lekker wat sprint oefeningen”. Heb jij je net helemaal gegeven tijdens de “slot”partij, komt dit er nog achteraan.

Afijn, na deze zure appel sta je dan toch met een tevreden gevoel onder de douche en heb je het idee dat je het afgelopen weekend eraf hebt getraind. En vanmorgen bij het opstaan werd ik er weer even aan herinnert, waar we gisteravond mee waren afgesloten!