Afgelopen zaterdag mocht ik er ook aan geloven, de gezonde spanning die er heerst voor een wedstrijd. Mijn eerste wedstrijd waarin ik weer mocht starten (na blessure) en ook weer mijn vertrouwde aanvoerdersband om mocht! Deze 2 zaken brengen nou eenmaal gezonde spanning met zich mee, je komt terug van blessure en je bent El Capitano van het elftal, want op lastige momenten moet je ze er doorheen slepen en het goede voorbeeld geven.

Gert tijdens wedstrijd!

 Deze spanningen merken we nu ook op onze Support afdeling en ik ook bij mijzelf. We zijn begonnen met de ITO certificering en ikzelf zit nog in de race om beste Contact Center Manager van Nederland te worden. Dan mogen wij wel nuchtere Hollanders zijn, maar gezonde spanning komt er dan bij mij echt wel naar boven. Vandaag worden de aanwezige Procesleiders van de Support afdeling geïnterviewd. Er wordt dan gekeken naar de werkwijze, begeleiding, kwaliteit en opleiding van de medewerkers. Zij zijn het per slot van rekening die onze klanten de juiste Service moeten leveren en dat op een (constant) kwalitatief niveau. We hopen voor 1 november ITO gecertificeerd te zijn en dit keurmerk goed uit te dragen binnen onze branche. Voor de klanten zal er weinig veranderen, omdat wij continu het maximale geven en de certificering juist een bevestiging is van onze kwaliteitsslag die wij de afgelopen 2 jaar hebben doorgemaakt.

 En vrijdag is natuurlijk heel speciaal voor mij, het feit dat ik al bij de laatste 9 van Nederland zit, geeft al een geweldig gevoel. Vrijdag zal ik afreizen samen met een Support collega naar het Naarderbos om daar deel te nemen aan de Tele’ Train Golf Open 2010 Na afloop van dit evenement zal aansluitend de bekendmaking zijn van de Contact Center Manager van het jaar. 

Afgelopen zaterdag heb ik het verschil kunnen maken als aanvoerder, door 2 x te scoren in de met 2-0 gewonnen wedstrijd. Voor wat betreft de nominatie en de certificering zijn wij afhankelijk van de jury en wachten we in “gezonde” spanning af!

 Wordt vervolgd…