Iedereen heeft wel iets in zich van een controlfreak, maar hoe ver ga je hierin! Ik heb het echt gemerkt tijdens mijn vrijgezellenfeest, dat was meteen een vuurdoop. Want waar loop je in het dagelijks leven tegenaan, wat je eigenlijk liever niet uit handen wilt geven?

  1. Je manier van werken
  2. Je manier van sporten
  3. Je manier van eten

    Controlfreak

En zo zijn er tal van zaken op te noemen, waar jijzelf graag de controle over hebt. Maar er zijn altijd momenten dat je duidelijk voelt dat die controle weg aan het glippen is of dat deze je wordt ontnomen. Pijnlijk? Dat kan, maar ook zeker leerzaam en met dat in het achterhoofd, zal je altijd sterker eruit komen.

Ik merk het nu ook op mijn werk, we zijn druk bezig met de ITO certificering voor ons Support Center. En het enige wat ik kan doen is faciliteren, zorgen dat de auditers die langskomen in een gespreid bedje komen. Daarna is het aan de Supportmedewerkers en de Quality Monitors, zij gaan laten zien wat ze hebben geleerd en hoe zij dit dagelijks in de praktijk brengen. Ik kijk toe vanaf de zijlijn en vertrouw hierin 100% mijn toppers, want deze certificering is de bevestiging van het goede functioneren van hun.

Daarnaast is morgen de bekendmaking van de Contact Center Manager van het jaar en nu zo’n dag van tevoren, begint het goed te kriebelen. Gert, geniet en laat het gebeuren, denk ik dan. Ik heb de jury duidelijk gemaakt hoe ik werk en waarom ik dit met veel plezier doe en of ik met mijn jurybetoog dan 1e wordt, dat weten we morgen om 18.00. Ik ben in ieder geval al heel blij met het feit dat ik bij de laatste 9 zit en AFAS hiermee weer wat verder op de ladder heb gebracht binnen de Contact Center Branche.

Controlfreak, wat er ook gebeurt laat het gebeuren, want je kan niet overal controle over hebben. Geniet en leer van die momenten. We blijven allemaal Controlfreaks, het is aan jou hoe ver je hierin doorslaat!