Je zit koud op je plek en wrijft nog wat slaap uit je ogen en logt in op je PC. De woensdag is altijd zo’n 50/50 dag… bij ons op de zaak zeggen we altijd, dat meneer Zaagmans weer langskomt :-). In de loop van de ochtend gaat mijn telefoon en de persoon aan de andere kant stelt zich netjes voor, maar er gaat nog geen belletje rinkelen bij mij.

Beste Gert, je zit bij de laatste 9 Contact Center Managers van het jaar, die nog in de race zijn voor de CCMA Award 2010. De woensdag verandert ineens in een zonnige dag (dit terwijl het volop regent buiten) en ik kan mijn geluk niet op, want bij de laatste 9 Managers van Nederland zitten is niet niks. Ze willen bij mij langskomen met een 2-koppige jury om mij te komen jureren. Ik denk bij mezelf, hoe eerder… hoe beter. Dus we plannen een afspraak in en ik denk bij mezelf “het al me toch niet gebeuren hè“. Stel je voor…. Neeeee, ik blijf rustig en wacht het bezoek van de juryleden af en zal laten zien hoe mijn dagelijkse werk eruit ziet en wat mij uniek maakt ten opzichte van de andere genomineerden.

Wordt vervolgd…